Uusi

Monoi öljy 100 ml

Varastossa

19,50



MONOI TIKI TIARE since 1942.

Ainutlaatuisen ihana, autenttinen ja maailmanlaajuisesti tunnettu Monoi-öljy nyt Suomessa !

Lempeä & aurinkoinen Monoi tarkoittaa tahitin kielellä tuoksuöljyä tai pyhää öljyä.

Polynesialaisten todellinen kauneuden salaisuus, aito Monoi-öljy kosteuttaa ja pehmentää ihoa ja suojaa sitä auringon ja

meren haitallisilta vaikutuksilta luonnollisella tavalla. Se on myös ihmetuote, joka on kautta aikojen säilyttänyt

tahitilaisten naisten legendaariset hiukset. Monoin satumainen ja tunnistettava tuoksu tuo heti mieleen aurinkoisen

rannan ja lämpimän hiekan jalkojen alla.

Tämä hienovarainen ja lumoava tuoksu tulee ainutlaatuisesta ja kallisarvoisesta Tiaren kukasta, jota uutetaan

puhdistettuun kookosöljyyn.

Monoilla on monta käyttötarkoitusta :

Se syväkosteuttaa ihon pintakerroksia ja jättää ihon pinnan kosteutetuksi moneksi tunniksi, suihkun jälkeen kosteuttaa ja jättää silkkisen pinnan, kylvyssä pehmentää vettä ja kosteuttaa ihoa, hoitaa kuivia, vaurioituneita hiuksia ja tekee niistä kiiltävät ja vahvemmat.

Monoi TIKI Tiare Natural on myös loistava hierontaan, sillä se syvärentouttaa lihasjännitystä.

Koska Monoi Tikin ainutlaatuinen kookosöljyn koostumus se on kiinteä alle 20 °C:n lämpötilassa, se lämpenee ja

palautuu nestemäiseksi pikkuhiljaa sopivassa lämpötilassa.

Iholle levitetty Monoi Tiki Tiare kosteuttaa pysyvästi ihon pintakerrosta. Hiuksissa se ravitsee hiuksia, palauttaa

pehmeyttä ja kiiltoa. Monoiöljyä on myös käytetty perinteisessä tahitilaisessa hieronnassa "Taurumi" , sillä se

rentouttaa lihaksia ja vapauttaa lihasjännistystä.

Tiare Tahiti Gardenia Tahitensis kukka kasvaa Tahitilla ja sen saarilla. Se symbolisoi puhtautta ja kauneutta.

Se on myös yksi tärkeimmistä luonnon raaka-aineista perinteisessä Polynesian luonnonlääketieteessä.

Sitä esiintyy monissa valmisteissa rauhoittavana, pehmentävänä ja korjaavana elementtinä. Monoi de Tahitin öljyssä

käytetyt kukat tulevat Tahitin ja Moorean saarilta.

Polynesian Coprah on kuuluisa puhdistettu öljy, joka on Monoi de Tahitin pohjaöljy. Se tehdään aurinkokuivatuista

kookospähkinöistä, jotka kasvavat ainoastaan Ranskan Polynesiassa ja ovat luonnollisesti kuivattuja.

Niistä saadaan kevyttä ja silkkistä öljyä, jota johtavat laboratoriot ympäri maailmaa etsivät.

  • AINESOSAT:

    Coconut oil, Tiare blossoms (Monoi de Tahiti (AO)), Parfum, natural essential Oils (they contain: Linalool, Geraniol, Benzyl salicylate, D-Limonene, Citronella, Hydroxy citronella, benzyl benzoate), Tocopherol (natural Vitamin E), benzyl alcohol.

  • ALKUPERÄMAA: Ranska
  • OMINAISUUDET: vegaaninen
Selaa tätä tuoteryhmää: Luonnonkosmetiikka