Tietosuojaseloste KR Teamworks

 

1. Rekisterinpitäjä

KR TEAMWORKS

Osoite: Sarvivälkkeentie 8, 04300 TUUSULA

y-tunnus: 1943491-7

 

2. Yhteyshenkilö

Katja Rönn

krteamworks (at) gmail.com

+358 44 5189 712

 

3. Rekisterin nimi

KRteamworks.fi verkkokaupan käyttäjärekisteri

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen ylläpito, hoitaminen ja kehittäminen sekä asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen.  Lisäksi henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakas- tai käyttäjätietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä seuraavat tiedot:

nimi
- osoite
- puhelin

- sähköposti

- markkinointisuostumus/kielto
 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkokaupassa ostoksia tehdessä tai muuten verkkosivustoa käyttäessään.

 

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterinpitäjä ei luovuta mitään tietoja ulkopuolisille. Ainoastaan tilanteessa, jossa Suomen viranomaiset niin edellyttäisivät/vaatisivat.

 

8. Tietojen poistaminen

Tiedot poistetaan henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen päättymisen vuoksi.

 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Verkkokauppa sijaitsee suomalaisella webhotellipalvelutuottajalla, jonka kaikki palvelimet sijaitsevat Suomessa. Palvelimia valvotaan 24/7. Sivusto on suojattu SSL-sertifikaatilla, joka pitää huolen siitä, että koko sivuston käyttäminen ja tietojen antaminen sitä kautta on turvallista.  Käyttäjärekisterin tiedot on tallentuvat suomalaisen Vilkas verkkokaupan rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

Tietokoneet, joilla rekisteriä käytetään, sijaitsevat lukituissa, valvotuissa tiloissa ja ne on suojattu henkilökohtaisin kirjautumistiedoin ja monimutkaisin salasanoin, jotka vaihdetaan säännöllisesti.

 

10. Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee esittää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterin pitäjälle. Rekisteröidyllä on myös oikeus pyytää tietojen muuttamista tai poistamista sekä oikeus peruttaa antamansa markkinointilupa ilmoittamalla siitä rekisterin pitäjälle.

 

11. Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

Tämä on voimassa oleva tietosuojaseloste. Tarkastamme ja päivitämme tämän säännöllisesti. Tarkastettu 30.6.2020.

 

LINKIT & EVÄSTEET

Kolmansien osapuolten sivustot

Sivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien ylläpitämille sivustoille. KR Teamworks ei vastaa tällaisten oman sivustonsa ulkopuolisten sivustojen sisällöstä tai yksityisyydensuojakäytännöistä. Suosittelemme, että tutustut huolellisesti jokaisen sivuston yksityisyydensuojaa koskeviin ehtoihin.

Evästeet

KR Teamworks käyttää sivustollaan evästeitä (cookies) kävijätilastojen seuraamiseksi ja palveluidemme parantamiseksi.

Verkkosivustolla on käytössä Google Analytics -seurantaohjelmaa sekä siihen liitetyt mainontaominaisuudet. Palvelu voi käyttää evästeitä, jäljitteitä ja yms. tekniikoita kerätessään ja vastaanottaessaan tietoja sivustomme kävijöistä ja käyttää näitä tietoja palvelujen tarjoamiseen ja mainosten kohdentamiseen.

Kerätyistä tiedoista ei voi koskaan tunnistaa yksittäisiä käyttäjiä. Voit halutessasi estää Google Analytics seurantatietojen antamisen, asentamalla selaimeesi Google Analyticsin opt-out lisäosan.

Eväste on yleensä pieni tekstitiedosto, jonka sivustolla vierailevan Internet-selain tallentaa päätelaitteeseen käyttäjän tunnistamiseksi ja uudelleentunnistamiseksi. Tekstitiedosto sisältää pienen määrän tietoa, jota internetpalvelin voi lukea vieraillessa seuraavan kerran samalla sivulla.